Redovna izvještajna Skupština (2000.-2020.)

Podijeljena odlikovanja, plakete, spomenice, znamenja za 20 godina postojanja DVD-a StupnikRedovna izvještajna Skupština DVD-a Stupnik održana je 11.07.2020. godine.

Plan da 20. sjednica Skupštine u prvom dijelu godine bude svečana, poremetio je COVID-19 (koronavirus), zbog čega su odgođena sva vatrogasna okupljanja.

Obzirom na trenutnu situaciju, ali i obvezu održavanja iste, UO DVD-a Stupnik donio je odluku da se održi zatvorena Redovna izvještajna Skupština.

Naravno, sukladno svim preporukama koje su na snazi.

Godina u znaku korona virusa

Tako smo u subotu održali Skupštinu samo za članove DVD-a Stupnik. Prisutni su se pridržavali svih mjera.

Osim dezinficijenasa na ulazu, mjerenja temperature, razmaka sjedenja, ne zadržavanja u grupama, nije bilo niti domjenka kojim inače završavamo naše Skupštine.

Redovna izvještajna Skupština DVD-a Stupnik 2020.Izvještaji i planovi pokazuju da UO i nadalje dobro vodi Društvo, a epidemiološka situacija koja je zahvatila sve zemlje, ove godine diktira tempo i realizaciju zacrtanih planova.

Odlikovanja, spomenice, plakete…

Na kraju ove naše 20. Redovne izvještajne Skupštine, koja zbog korone nije mogla biti i svečana, podijeljena su i odlikovanja, znamenja, povelje i plakete članovima DVD-a Stupnik.

Najzaslužnijim članovima koji su vjerni i radno aktivni u našem DVD-u podijeljena su vatrogasna odlikovanja i vatrogasne spomenice za zasluge i aktivnosti u ovih (prvih) 20 godina postojanja.

Nadamo se da će se barem u Hrvatskoj suzbiti COVID-19, te da ćemo do kraja godine opet imati “normalnu” situaciju.

Tada ćemo opet biti u prilici pozvati sve drage goste kako bismo zajednički obilježili naših 20 godina rada i djelovanja.