Požar pomoćnog objekta uz obiteljsku kuću

Požar pomoćnog objekta u ulici Botinka, StupnikPožar pomoćnog objekta uz obiteljsku kuću u ulici Botinka kod kbr. 7, dogodio se 08.06.2020., nešto prije 10,00 sati.

Na intervenciju smo izašli s navalnim vozilom i 4 vatrogasca.

Dojavu o požaru zaprimio je dežurni vatrogasac u OKC-u JVP Grada Zagreba, te je na mjesto intervencije upućen “gasni vlak”.

“Gasni vlak” Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba obuhvaća:
– zapovjedno vozilo, navalno vozilo, autoljestva i autocisterna.

Ukupno je na mjestu intervencije sudjelovalo 17 vatrogasaca s 5 vozila, kao i djelatnici MUP-a iz VI Policijske postaje.

Radilo se o požaru krova nadstrešnice koja je povezana s obiteljskom kućom.

Brzom intervencijom požar je stavljen pod nadzor, te nije nastala veća materijala šteta.

Suradnja s JVP Grada Zagreba

JVP Grada Zagreba

Požar pomoćnog objekta uz obiteljsku kuću gasili su i vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba; postaja Novi Zagreb.

Nije ovo prvi put da JVP Zagreb i DVD Stupnik surađuju na terenu.

Kada se radi o intervenciji većeg razmjera, ovisno o dojavi, u pomoć priskačemo i stavljamo se na raspolaganje jedni drugima. Životi ljudi i njihova imovina za nas su imperativ, bez obzira na granice.

Cijeli taj proces je na visokoj, profesionalnoj razini, a suradnja JVP Grada Zagreba i DVD-a Stupnik na terenu je, slobodno možemo reći, na zavidnoj razini, što pokazuju i statistički podaci!

Ovim putem još jednom želimo zahvaliti SVIMA u JVP Grada Zagreba – od zapovjednog kadra, dispečera koji zaprima pozive, pa do svih vatrogasaca na terenu, na izvrsnoj obostranoj suradnji i na zadovoljstvo svih uključenih strana, posebno kada su u pitanju ovakvi nemili događaji.

"Gasni vlak" JVP Grada Zagreba
JVP Grada Zagreba