3. ribolovno-vatrogasni memorijalni Kup Ivan Klemenčić

Dana 24.10.2021. godine održan je 3. ribolovno-vatrogasni memorijalni Kup Ivan Klemenčić.

I ove godine nastavili smo sa tradicijom održavanja ribolovno-vatrogasnog memorijalnog Kupa u spomen našeg prvog predsjednika i osnivača DVD-a Stupnik Ivana Klemenčića koji je ujedno bio i strastveni ribič.

Ovo natjecanje nam je od velikog značenja jer nam budi lijepa sjećanja i uspomene na Ivu.

Na natjecanju je prisustvovalo 22 sudionika, odnosno članova DVD-a Stupnik i prijatelja simpatizera.

 Kao i svako tako i ovo natjecanje imamo tri najbolja ribiča, a ove godine sreća je poslužila g. Kristiana Bratanića koji je sa svojim ulovom od 2,185 kilograma zaslužio 3.mjesto, nešto malo više sreće imao je g. Matej Imprić koji je šapatom svojim ribicama imao ulov od ukupno 3,415 kilograma te time osvojio 2.mjesto. Ipak nitko nije mogao dostići g. Tihomira Bošnjaka sa odličnim ulovom od 4,080 kilograma i titulom pobjednika 3. ribolovno-vatrogasnog memorijalnog Kupa Ivan Klemenčić. Za kraj dodijelili smo Fair play nagradu koju je osvojio g. Mladen Domović.

Hvala svim članovima i prijateljima na ovakvom lijepom odazivu, nadamo se da ćemo se okupljati u tako velikom i još većem broju na idućem natjecanju. Posebne zahvale Ribolovnom centru Stupnik na pokroviteljstvu ovog natjecanja, hvala vam što ste razveselili naše najmlađe sa svojom opremom i tako im omogućili prisustvovanje i na idućem natjecanju.