Zbog propisanih mjera zaštite od COVID-19

RT DVD Stupnik - VrbnikZbog propisanih mjera zaštite od COVID-19, kao odgovorno društvo pridržavamo se svih mjera zaštite od korona virusa.
Stoga smo morali prilagoditi i treninge, obuke i sl.

Radi mjera koje ograničavaju grupiranje većeg broja ljudi, morali smo podijeliti i polaznike obuke za ronioca R1, kao i trenažne zarone članova našeg ronilačkog tima.

Dio tečajaca je obavio praktični dio polaganja 05.08.2020. u Glavotoku na Otoku Krku, dok je drugi dio morao čekati iduću priliku.

Isto se odnosilo i na treninge aktivnih ronioca DVD-a Stupnik.

Tako smo drugu grupu od 4 (2) “školarca”, kao i preostali dio ronioca koji su obavezni odrađivati treninge, odveli u Vrbnik, Krk, 29.08.2020. godine.

Osim tečajaca, trenažne urone obavila su i 2 naša instruktora ronjenja, po 1 ronilac kategorije R3 i R2, te 2 ronioca R1.

Propisane mjere su nam reducirale i logistiku, te smo tako sav logistički “posao” morali “svaliti” na jednu osobu.

RT DVD Stupnik - Otok Krk, Vrbnik - 29.08.2020.U suradnji VZZŽ i zapovjedništva specijalne policije MUP-a

Odradila su se dva urona za sve, te koristimo priliku da i ovim putem čestitamo polaznicima obuke za ronioca s 1 zvjezdicom na položenom praktičnom dijelu ispita.

Ujedno, dobili smo poziv Vatrogasne zajednice zagrebačke županije, a uz suglasnost ravnateljstva MUP-a, zapovjedništva specijalne policije, za kondicijsko ronjenje.

Tako će sredinom rujna 2020. naši najiskusniji ronioci sudjelovati u kondicijskom ronjenju u Ronilačkom centru Mali Lošinj.

Zbog propisanih mjera zaštite od COVID-19, i ovdje će se pridržavati propisanog.
#budimoodgovorni

RT DVD Stupnik - Otok Krk, Vrbnik - 29.08.2020.