Dislokacija Petrinja

Zadnji naš članak završili smo sa datumom 05.01.2021. Od tada sve do danas odradili smo veliki broj intervencija na području grada Petrinje. Do sada ste već upoznati o kakvim je intervencijama riječ, naime radi se o uklanjanjima dimnjaka , cigla i crijepa sa krovova kuća koje su predstavljale opasnost za ljudski život, te pokrivanje krovova najlonom za prvu ruku do saniranja nastalih šteta.

Bili smo aktivni i kontinuirano odlazili na dislokaciju kako bismo pomogli kolegama iz javne vatrogasne postrojbe grada Petrinje u saniranju šteta uzrokovanim razornim potresom.

DVD Stupnik bio je ukupno 23 dana na dislokaciji u Petrinji, a ukupno smo odradili 226 intervencija. Sudjelovalo je 22 vatrogasca iz našeg DVD-a sa 4 vozila, a to su: kombi vozilo Peugeot ST 105, kombi vozilo Peugeot ST 104, malo tehničko vozilo AMAROK ST 150 i navalno vozilo MAN ST 110.

Ovaj članak pišemo kako bismo zahvalili svima koji su imali povjerenja u nas, svima koji su surađivali s nama, tako i onima koje nismo poznavali, a vjerovali su nama i našem radu. Hvala svima na pruženoj podršci i potpori.

Hvala Pekarnici ‘’Dora’’ Lučko što se brinula o nama i našim kolegama kako ne bismo bili gladni i kako bismo imali snage za odraditi naš posao.

Hvala gospodinu Borisu Cesarcu na donaciji dvije prijenosne baterije za punjenje mobitela koje su nam prijeko potrebne na terenu.

Hvala našim članovima Snježani Jurić i Jadranku Kovačecu na organizaciji i realizaciji velike donacije baterijskog alata Makita koja ne bi bila moguća bez gospođe Carmen Dolores Hrup i gospodina Ronalda Bracka. Hvala na tvrtki Alltron i Competec Holding AG na ovako velikodušnoj donaciji.

Hvala tvrki VERTIKO na donaciji opreme za rad na visini. Uvelike nam je od značenja jer se upravo ta oprema najviše koristila na ovoj dislolaciji. Naši vatrogasci su bili sigurni zbog vas. 

INFOPAL, KARAMBA AUTO ASSISTANCE, TTS TEAM 24 d.o.o., MAMUT ZAGREB, JANAF i ELEKTROINSTALACIJE ŠPORČIĆ.

Zahvaljujemo svima vama na pruženom supportu na terenu. Bez vas ovaj posao ne bi bio lak za nas, niti mogući za odraditi. Vi ste zaslužni što smo naše intervencije uspješno i sigurno odradili. Nadamo se da ćemo u budućnosti imati prilike opet raditi zajedno. Nama je bila velika čast raditi s vama.

DVD Marija Magdalena iako smo već dugo godina u odličnoj suradnji , ova dislokacija je to samo potvrdila. Zadovoljstvo nam je surađivati s vama, odrađivati intervencije s vama. Hvala vam što ste nam pomagali kada je to trebalo. Na vas se uvijek možemo osloniti.

Javna vatrogasna postrojba grada Rijeke susretali smo se na terenu i popunjavali jedni druge. Zajedno smo bili jači i nijedna prepreka nije predstavljala problem. Bila nam je čast raditi sa kolegama na visoko profesionalnom nivou.

Javna vatrogasna postrojba grada Petrinje iako vas je zadesila ova grozna nepredvidiva nesreća, hvala vam što ste nam vjerovali, hvala što ste nas prepoznali i pružili nam svu vašu podršku. Hvala vam na gostoprimstvu i na vašoj velikoj ljubaznosti. Nadamo se da smo vam pomogli, jer mi znamo da smo dali sve od sebe iako smo iscrpljeni, srca su nam puna sreće jer smo bili dio ovoga svega. Naučili ste nas puno. Naučili ste nas da smo svi kao jedno. U nevolji se prijatelji poznaju. Hvala vama i vašoj autoljestvi. Iako stara i nepredvidiva puno nam je pomogla, iako nas je zezala na terenu i dalje smo pomoću nje odradili veći broj intervencija. Iskreno se nadamo da će u skorije vrijeme pristići nova i zamijeniti istu. Godina 1983. je autoljestva s kojom Javna vatrogasna postrojba grada Petrinje odrađuje svoje intervencije, autoljestva s kojom smo mi radili gotovo svakoga dana. Nadamo se  da će netko prepoznati vaš trud i zalaganje i da će se pristupiti nabavci novog vozila koje vam je uvelike potrebno. Znajte da kada god budete trebali na nas uvijek možete računati. Tu smo jedni za druge. Sretno vam u vašem daljnjem radu.

Za kraj hvala našem načelniku općine Stupnik gospodinu Bruni Perkoviću na povjerenju i podršci za sve ove dane odrađene u Petrinji. Nadamo se da smo ispunili sva Vaša očekivanja.

One thought on “Dislokacija Petrinja

Comments are closed.